NOTÍCIES

Actualitat

Notícies d'interés per a les famílies

POSA T LA GORRA 2016Benvolgudes famílies,

Com cada any, ens fem ressò de la tasca de l'associació AFANOC que ja comencen la campanya “Posa’t la Gorra!” i enguany celebren la 16a edició!

Us esperem el proper 17 de desembre al Zoo de Barcelona i al Parc de la Ciutadella!

Aquesta campanya que té l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer infantil fa aquest any una menció especial a l’esport Solidari. Cada vegada són més les persones que volen dedicar el seu esforç i els seus reptes a aquells qui per la seva malaltia no poden practicar-lo durant un cert temps i volem posar en èmfasi tota aquesta gran tasca solidària.

Amb aquesta campanya volem unir els valors que mouen l'esport solidari amb l’esperit de lluita que un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front en la seva particular cursa.

Aquest any... POSA’T LA GORRA!... I corre pels Xuklis!

En aquesta nova edició, ens agradaria comptar de nou, amb la vostra col·laboració i que des de la vostra escola ens ajudéssiu a  donar a conèixer el càncer infantil i a poder distribuir i vendre les gorres.
 
Els fons aconseguits serviran per millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin  tractament als hospitals de referència).

La gorra tindrà un cost de 7€ i permetrà l’entrada gratuïta als infants entre 3 a 11 anys, i el 50% de descompte en les entrades a partir de 12 anys.

A la nostra escola, els horaris de venda seran els següents:

Dimecres 14 de desembre de 16.00 a 18.00
Dijous 15 de desembre al matí de 8.30 a 9.30 i la tarda de 16.00 a 18.00
Divendres 16 de desembre al matí de 8.30 a 9.30 i la tarda de 16.00 a 18.00


Llistat de notícies
Tornar al principi